Obrati pažnju!

Da li biste voleli da imate robota – dvojnika?

Ako neke ljude plaši pomisao na organsko kloniranje, ovo bi možda bilo malo manje zastrašujuće? Ili ne? Svidelo se to nama ili ne, na tržištu se pojavio robot koji je namenjen poslovnom svetu, kao zamena u obavljanju brojnih zadataka. Čućete priču o ovom novitetu, kao i koje funkcionalne domete ima.

U nastavku emisije i drugačije teme. Naš „Kulturni vodič” biće od pomoći u obilasku izložbi, predstava i drugih manifestacija širom Srbije. „Vremenske kapsule” podsetiće na pesme i muzičare koji su „rođeni”, i rođeni na današnji dan. Tu su i „Priče o pesmama”, pola sata muzike iz Srbije i regiona, a naš reporter upozorava na eventualne saobraćajne gužve na gradskim ulicama. 

Voditelj: Kruna Pintarić
Reporter: Milica Đilas

broj komentara 0 pošalji komentar
Obrati pažnju!  	Obrati pažnju!

Autor:
Beograd 202

Znate li za jednu od omiljenih mačijih igara? To je vijanje crvene tačkice lasera kao da je ukleti neprijatelj, a mačka rešena da spasi svet od zle Crvene tačke. Naši problemi su, nekada, tek toliko stvarni. Tačnije, često se bavimo brigama iz pogrešnog ugla. Mi predstavljamo važne izazove i put do njihovog razrešenja – obrati pažnju! [ detaljnije ]