Obrati pažnju!

Kako deca „obrađuju” velike tuge i stresove?

Troje dece koju je otac odveo u Iran, stigla su u Beograd pre dva dana. Posle četiri godine od otmice, deci je omogućeno da se vrate majci. Trinaestogodišnji dečak iz Stare Pazove, koji je u subotu bio otet, stigao je kući. Ovakvi događaji su veoma stresni za celu porodicu, a naročito za decu. Psiholog Bojana Škorc govorila je za RTS šta je važno u daljem postupanju i ponašanju u detetovoj okolini, zašto ne treba naglo „ispravljati” posledice koje mislimo da vidimo i ko može u svemu tome da pomogne.

U nastavku i druge teme. U rubrici „Kulturni vodič” predlažemo razne manifestacije koje možete posetiti ovih dana, poput Pančevačkog džez festivala koji se završava u subotu uveče. Muzičke „Vremenske kapsule” biće dve pesme kojima čestitamo rođendan Džoniju Maru, a grupi Trevis godišnjicu priznanja za najbolji nastup 2000. godine. Tu je i pola sata pesama samo iz Srbije i regiona, noviteti sa top lista, Priče o pesmama i naš reporter sa aktuelnim gradskim informacijama.

Voditelj: Kruna Pintarić
Reporter: Jovana Zec

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи