Obrati pažnju!

„Šuma peva” na Dvestadvojci!

Upućeniji znaju da ako žele da posade drvo u svom kraju ili primećuju urbane džepove bez zelenila, oborena ili polomljena stabla, mogu kontaktirati Udruženje „Šuma peva”.

Članovi su dobro organizovani i edukovani zaljubljenici u prirodu koji sadnice donose i daju adekvatna uputstva kao i pomoć oko sadnje zelenila. U toku je akcija ozelenjavanja Beograda i okoline, pa je naš gost Tea Nikolić iz Udruženja „Šuma peva”.

U nastavku emisije predlažemo kulturne događaje, svirke i koncerte koje možete posetiti ovih dana. Koga zanima da sazna više o kompjuterskoj grafici i umetnosti na filmu, u TV produkciji i reklamama, predstavljamo konferenciju koja će se time baviti početkom novembra u Beogradu. Slušaćemo pesme nekoliko muzičara rođenih na današnji dan, poput gitariste i pevača Džona Mejera, basiste „Red hot čili pepersa” Flija, a spominjaćemo i Electric Ladyland, poslednji album The Jimi Hendrix Experience benda. Tu je i pola sata pesama samo iz Srbije i regiona, noviteti sa top lista, priče o pesmama i naš reporter sa aktuelnim gradskim informacijama.

Voditelj: Ružica Vrhovac

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво