Letnja bašta

Jedinstvena umetničko-ekološka komuna u Srbiji, „Porodica bistrih potoka“, već skoro pola veka utočište je onima koji moderan svet žele da posmatraju sa „bezbedne udaljenosti“.

Bilo da želite potpun ili povremen beg iz grada, od obaveza kojima ste opterećeni na poslu koji vas ne ispunjava, osveženje kroz prirodu i umetničko izražavanje, ovo mesto podno planine Rudnik, u Brezovici kod Gornjeg Milanovca, može biti dobra opcija. Od danas do nedelje tamo se održava ŠUMES, festival avangardne umetnosti, koji nam predstavlja „otac” Porodice bistrih potoka, književnik, konceptualni umetnik i performer Božidar Mandić.
U nastavku emisije očekuje vas više muzike, priče o pesmama, važnim albumima, rođendanima muzičara, a zavirićemo i u najveće hitove svetskih top lista. Obradovaće vas i pola sata „domaćica”, pesama iz Srbije i regiona. Predlažemo vam predstojeće događaje širom Srbije, svirke i koncerte, pratimo servisne informacije važne za organizovanje dana, a naš reporter je na gradskim ulicama, sa aktuelnim pričama. 

Voditelj: Kruna Pintarić

broj komentara 0 pošalji komentar
Letnja bašta Letnja bašta

Autor:
Radio Beograd 202

Do jeseni, otvaramo vrata Letnje bašte! Teme koje najviše volite da čujete, ali sa vedrijim, opuštenijim i zabavnijim osvrtima. [ detaljnije ]