Letnja bašta

Kada ti život da limun, napraviš limunadu. A kada ti reka posle poplave izbaci plastiku, napraviš ekološki festival!

Filozofija novoosnovanog „West river” festivala u Selištu kod Velike Drenove, je razvoj ekološke svesti, ali ne kroz priču, već kroz konkretan rad. Na lokaciji gde je za vikend (24. i 25. avgust) planiran festival, pre dva meseca usled velikih padavina došlo je do poplava, koje su izlivanjem Riljačke reke i Zapadne Morave na svoje obale donele velike količine otpada, sa divljih deponija. Te reke su i pre padavina bile pune smeća, ali padavine su doprinele da se stvori čep, i da smeće stigne do obala reka. Sa tom situacijom se nije mirila Nataša Cirić, koja je rešila da „mobiliše” meštane Selišta, muzičare, nastavnike, profesore u penziji, uzgajivače paprika, jagoda i drugih voćno-loznih sadnica koje su čuvene u ovom kraju. Svi oni vas pozivaju na „West river” festival o kom ćete detaljnije slušati u prvom satu emisije.
U nastavku emisije očekuje vas više muzike, priče o pesmama, važnim albumima, rođendanima muzičara, a zavirićemo i u najveće hitove svetskih top lista. Obradovaće vas i pola sata „domaćica”, pesama iz Srbije i regiona. Predlažemo vam predstojeće događaje širom Srbije, svirke i koncerte, pratimo servisne informacije važne za organizovanje dana, a naš reporter je na gradskim ulicama, sa aktuelnim pričama.  

Voditelj: Kruna Pintarić

Летња башта Летња башта

Autor:
Радио Београд 202

До јесени, отварамо врата Летње баште! Теме које највише волите да чујете, али са ведријим, опуштенијим и забавнијим освртима. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара