Letnja bašta

Da li se nekad pokajete što ste nešto izgovorili? Ili, u vremenu onlajn komunikacije – napisali?


Rasprave na internetu često se pretvore u „svi protiv jednog", „sam protiv svih" ili „dva jarca na brvnu" metode sukobljavanja mišljenja. Ljudi koji se inače ne poznaju, pišu takve stvari jedni drugima koje, zasigurno, s tom lakoćom ne bi mogli da izgovore u susretu licem u lice. To je problem koji kao vrsta usput možda i rešavamo, ali - došli smo do momenta kada velike digitalne platforme razvijaju tehnologiju koja našu ranjivu komunikaciju stavlja pred težak izazov. Ako Fejsbuk stvori uređaj koji će omogućiti pretvaranje moždanih impulsa u govor, da li ćemo umeti time da rukujemo? Ko će se pre uplašiti sopstvenih misli - mi ili drugi? O tome pričamo na početku popodnevne „Letnje bašte".

U nastavku emisije očekuje vas više muzike, priče o pesmama, važnim albumima, rođendanima muzičara, a zavirićemo i u najveće hitove svetskih top lista. Obradovaće vas i pola sata „domaćica", pesama iz Srbije i regiona. Predlažemo vam predstojeće događaje širom Srbije, svirke i koncerte, pratimo servisne informacije važne za organizovanje dana, a naš reporter je na gradskim ulicama, sa aktuelnim pričama. 

 

Voditelj: Kruna Pintarić

broj komentara 0 pošalji komentar
Letnja bašta Letnja bašta

Autor:
Radio Beograd 202

Do jeseni, otvaramo vrata Letnje bašte! Teme koje najviše volite da čujete, ali sa vedrijim, opuštenijim i zabavnijim osvrtima. [ detaljnije ]