Letnja bašta

Da li se nekad pokajete što ste nešto izgovorili? Ili, u vremenu onlajn komunikacije – napisali?


Rasprave na internetu često se pretvore u „svi protiv jednog", „sam protiv svih" ili „dva jarca na brvnu" metode sukobljavanja mišljenja. Ljudi koji se inače ne poznaju, pišu takve stvari jedni drugima koje, zasigurno, s tom lakoćom ne bi mogli da izgovore u susretu licem u lice. To je problem koji kao vrsta usput možda i rešavamo, ali - došli smo do momenta kada velike digitalne platforme razvijaju tehnologiju koja našu ranjivu komunikaciju stavlja pred težak izazov. Ako Fejsbuk stvori uređaj koji će omogućiti pretvaranje moždanih impulsa u govor, da li ćemo umeti time da rukujemo? Ko će se pre uplašiti sopstvenih misli - mi ili drugi? O tome pričamo na početku popodnevne „Letnje bašte".

U nastavku emisije očekuje vas više muzike, priče o pesmama, važnim albumima, rođendanima muzičara, a zavirićemo i u najveće hitove svetskih top lista. Obradovaće vas i pola sata „domaćica", pesama iz Srbije i regiona. Predlažemo vam predstojeće događaje širom Srbije, svirke i koncerte, pratimo servisne informacije važne za organizovanje dana, a naš reporter je na gradskim ulicama, sa aktuelnim pričama. 

 

Voditelj: Kruna Pintarić

Летња башта Летња башта

Autor:
Радио Београд 202

До јесени, отварамо врата Летње баште! Теме које највише волите да чујете, али са ведријим, опуштенијим и забавнијим освртима. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво