Letnja bašta

Veštačka inteligencija stiže u pomoć roditeljima!

Nahranjena, napojena, čiste pelene, ima dudu, ima omiljenu igračku, nema temperaturu, nema grčeve... pa zašto onda plače? Svako ko je roditelj imao je nemalo puta ovakve zagonetke koje mu zadaje plač bebe. Čini se da će naredne generacije mnogo lakše i brže odgovarati na bebine potrebe koje iskazuje na jedini način koji ume. U tome im pomaže sistem veštačke inteligencije koji razvija grupa američkih i kineskih naučnika. Da li će ovakav pristup proučavanju ljudskih emocija biti precizan i šta ako razvijemo softver i primenimo i na plač glumaca, političara, ili neke druge neverbalne delove komunikacije?
U nastavku emisije očekuje vas više muzike, priče o pesmama, važnim albumima, rođendanima muzičara, a zavirićemo i u najveće hitove svetskih top lista. Obradovaće vas i pola sata „domaćica”, pesama iz Srbije i regiona. Predlažemo vam predstojeće događaje širom Srbije, svirke i koncerte, pratimo servisne informacije važne za organizovanje dana, a naš reporter je na gradskim ulicama, sa aktuelnim pričama.

Voditelj: Kruna Pintarić

Летња башта Летња башта

Autor:
Радио Београд 202

До јесени, отварамо врата Летње баште! Теме које највише волите да чујете, али са ведријим, опуштенијим и забавнијим освртима. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво