Letnja bašta

Do jeseni, otvaramo vrata Letnje bašte! Teme koje najviše volite da čujete, ali sa vedrijim, opuštenijim i zabavnijim osvrtima.

Sreda je i dalje rezervisana za ekološke teme, i to one koje olakšavaju našu svakodnevicu, rešavaju probleme i nama i prirodi (ako to uopšte treba razdvajati). Zbog malo načina za drugačije, primorani smo da jestivo ulje prosipamo u odvode u kupatilu ili kuhinji. Naravno da to nije dobro ni za vodovodni sistem, a ni za reke u kojima to na kraju završava. Ipak, ima nekoliko dobrih i zanimljivih rešenja za ovo u Srbiji, pa ćemo ukazati na njih.
Dok se Sunce polako premešta na zapadnu stranu neba, mi se premeštamo u više muzike, priče o pesmama, važnim albumima, rođendanima muzičara, a zavirićemo i u najveće hitove svetskih top lista. Obradovaće vas i pola sata „domaćica”, pesama u kojima je jedan glas - jedno slovo. Predlažemo vam predstojeće događaje širom Srbije, pratimo servisne informacije važne za organizovanje dana, a naš reporter je na gradskim ulicama, sa aktuelnim pričama.

Voditelj: Branislav Trajković

Летња башта Летња башта

Autor:
Радио Београд 202

До јесени, отварамо врата Летње баште! Теме које највише волите да чујете, али са ведријим, опуштенијим и забавнијим освртима. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво