Obrati pažnju!

Jaka kiša ovih dana je pravila probleme i po Srbiji, ali ovog puta najviše u nekoliko Beogradskih naselja i opština – Bežanijska kosa, Novi Beograd, Ovča, Borča, Kotež... a centralne ulice koje su raskopane, mnogi su posle pljuskova u šali poredili sa rekom Nil.

Bujični tokovi kiše se brzo pojave i brzo povuku, a čelnici grada kažu da je učinjeno sve što je moglo. Da li je baš tako? Da li nadležne službe ipak treba češće od jednom u 10 godina da provere funkcionalnost svih crpnih stanica, odvoda, da reaguju na gradnju vikendica na Savskom nasipu koji služi i za odbranu od poplava i prihvat vode? O tome i o korisnim savetima za postupanje posle poplave u dvorištu, ulici, automobilu, pričamo u prvom satu emisije.
U nastavku emisije predlažemo događaje širom Srbije koje možete posetiti ovih dana, poput Beogradskog festivala evropske književnosti. „Šta kaže mreža” donosi novosti iz digitalnog sveta i modernih tehnologija, a „Vremenska kapsula” posvećena je engleskom muzičaru Jorgosu Kirijakosu Panajotuu koji je rođen na današnji dan. Zbunjeni ste? Sigurni smo da znate i njegove pesme i njegov lik, samo, kako je i on pevao, „treba da imate malo vere” da ćemo vas obradovati tom pričom.

Voditelj: Kruna Pintarić

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво