Obrati pažnju!

Serija „Igra prestola“ je GoTova. Ali za obožavaoce, nikako!

O romanima „Pesma leda i vatre” pretočenim u ovaj izuzetno popularan serijal već smo govorili. Međutim, to je bilo pre kraja serije, koji se baš i nije dopao publici. Ogorčeni roditelji pokajali su se što su svom detetu dali ime po jednoj od junakinja, sudbine ostalih likova zbunile su i najspremnije na neobične zaplete i rasplete, a gledalačka ushićenost je naglo utihnula. Razgovarali smo sa onima koji su razočarani, zadovoljni, ili ravnodušni povodom kraja „Igre prestola” o tome kako sada gledaju na ceo fenomen „Vesteros univerzuma”, kako seriju objašnjavaju svojoj babi ako pita, da li očekuju više od najavljenog pisanog kraja originalnog autora Džordža R. R. Martina, i kakav bi oni kraj priče napravili.

U današnjoj emisiji vas vodimo na razna zanimljiva mesta, a ideje za to dajemo u „Kulturnom vodiču”. Pričamo i o Festivalu svetske muzike na Paliću, a „Vremensku kapsulu” posvećujemo „Bluz braći”, tačnije vrhunskoj muzici za ovaj film. Tu je i novo izdanje rubrike „Šta kaže mreža”, o aktuelnostima iz digitalnog sveta. 

Voditelj: Branislav Trajković

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво