Obrati pažnju!

Kupujete li odeću u „second hand” prodavnicama?

Nema svih veličina, ali kupci kažu - u tome je i posebna draž kupovine polovne odeće iz uvoza. Uporniji „iskopaju” i potpuno nove stvari, često i markirane, po ceni na koju ni u jednom butiku ne bi mogli da računaju. S druge strane, građani koji ne vole „second hand” prodavnice to objašnjavaju higijenskim, ali pomalo i statusnim razlozima. Da li su u pravu jedni ili drugi? Tačnije, da li je kvalitet (i ekskluzivitet) polovne, hemijski očišćene majice, jakne, kaputa i ostalog dovoljan razlog da „recikliramo”? O tome pričamo u prvom satu emisije.

U današnjoj emisiji vas vodimo na razna zanimljiva mesta, a ideje za to dajemo u „Kulturnom vodiču”. Pričamo i o Arsenal festu koji počinje večeras, a „Vremensku kapsulu” posvećujemo pevačici grupe „Heart” En Vilson. Tu je i novo izdanje rubrike „Šta kaže mreža”, o tome kako su političari u Pakistanu zbog jednog filtera za fotografije slučajno nasmejali ljude širom sveta. 

Voditelj: Kruna Pintarić

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво