Obrati pažnju!

Kupujete li odeću u „second hand” prodavnicama?

Nema svih veličina, ali kupci kažu - u tome je i posebna draž kupovine polovne odeće iz uvoza. Uporniji „iskopaju” i potpuno nove stvari, često i markirane, po ceni na koju ni u jednom butiku ne bi mogli da računaju. S druge strane, građani koji ne vole „second hand” prodavnice to objašnjavaju higijenskim, ali pomalo i statusnim razlozima. Da li su u pravu jedni ili drugi? Tačnije, da li je kvalitet (i ekskluzivitet) polovne, hemijski očišćene majice, jakne, kaputa i ostalog dovoljan razlog da „recikliramo”? O tome pričamo u prvom satu emisije.

U današnjoj emisiji vas vodimo na razna zanimljiva mesta, a ideje za to dajemo u „Kulturnom vodiču”. Pričamo i o Arsenal festu koji počinje večeras, a „Vremensku kapsulu” posvećujemo pevačici grupe „Heart” En Vilson. Tu je i novo izdanje rubrike „Šta kaže mreža”, o tome kako su političari u Pakistanu zbog jednog filtera za fotografije slučajno nasmejali ljude širom sveta. 

Voditelj: Kruna Pintarić

broj komentara 0 pošalji komentar
Obrati pažnju!  	Obrati pažnju!

Autor:
Beograd 202

Znate li za jednu od omiljenih mačijih igara? To je vijanje crvene tačkice lasera kao da je ukleti neprijatelj, a mačka rešena da spasi svet od zle Crvene tačke. Naši problemi su, nekada, tek toliko stvarni. Tačnije, često se bavimo brigama iz pogrešnog ugla. Mi predstavljamo važne izazove i put do njihovog razrešenja – obrati pažnju! [ detaljnije ]