Širom zatvorenih očiju – Pogled iz svemirskog broda

Pogled iz svemirskog broda je emisija koja se bavi naučnom fantastikom, hororom i fantazijom - u književnosti, filmu, muzici, stripu, kompjuterskim igrama, kao i u svim ostalim njihovim pojavnim oblicima.

Mira Satarić je spisateljica koja može da se pohvali da je dobila nagradu Zlatno pero hrvatskog festivala Marsonikon za „Suđenje robu Jukastu” i sve svoje priče koje je objavljivala u njihovom zborniku!
O festivalima u regionu, i jednom novom koji će debitovati u Bosni i Hercegovini, priča Tihomir Jovanović iz beogradskog udruženja Saj-faj, dok niški pisac Miloš Petković najavljuje svoja nova fantazijska dela - među kojima će biti i slikovnice za najmlađe, ali i jednu neobičnu knjigu „Od mača do kubure”, koju je napisao sa svojim kolegom Mladenom Đorđevićem, a koja je upravo izašla iz štampe. Konačno, Miloš Petrik je mladi pisac koji je pobedio na Somborskom književnom festivalu i kao nagradu dobio objavljivanje svoje druge zbirke priča „Mlad si da se proslaviš”. Promocija knjige održana je u Beogradu i o njoj su govorili dr Tijana Tropin i urednik Dragan Babić

VODITELj: Vladimir Todorović

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво