Obrati pažnju!

Novi kućni red u Beogradu – da li će pomiriti ili zavaditi komšije?

Do kraja juna Beograđani će imati novi kućni red. Sve što se radi u stanu, a komšije čuju - mogu da prijave Komunalnoj miliciji. Ako im zasmeta to što neko istresa mrve sa stolnjaka, hoda u klompama, ili puši u hodniku i na stepeništu, može da usledi kazna. Međutim, da li je svaka žalba opravdana ili nije, procena će biti na komunalnom inspektoru. Gde je tu prostor za zloupotrebe, za osvetničko rešavanje komšijskih pitanja, a šta je poboljšano? O tome su govorili profesionalni upravnici, a čućete i šta građani misle o ovim novim izmenama.

U nastavku emisije i drugačije teme. Pored „Kulturnog vodiča”, očekuju vas zanimljivosti iz sveta muzike; rubriku „Vremenska kapsula” posvećujemo albumu „Get the Knack” grupe „The Knack”, objavljenom pre tačno 40 godina. Tu je i novo izdanje rubrike „Šta kaže mreža”, o aktuelnostima u svetu video igara i konzola.

Voditelj: Kruna Pintarić

broj komentara 0 pošalji komentar
Obrati pažnju!  	Obrati pažnju!

Autor:
Beograd 202

Znate li za jednu od omiljenih mačijih igara? To je vijanje crvene tačkice lasera kao da je ukleti neprijatelj, a mačka rešena da spasi svet od zle Crvene tačke. Naši problemi su, nekada, tek toliko stvarni. Tačnije, često se bavimo brigama iz pogrešnog ugla. Mi predstavljamo važne izazove i put do njihovog razrešenja – obrati pažnju! [ detaljnije ]