Obrati pažnju!

Novi kućni red u Beogradu – da li će pomiriti ili zavaditi komšije?

Do kraja juna Beograđani će imati novi kućni red. Sve što se radi u stanu, a komšije čuju - mogu da prijave Komunalnoj miliciji. Ako im zasmeta to što neko istresa mrve sa stolnjaka, hoda u klompama, ili puši u hodniku i na stepeništu, može da usledi kazna. Međutim, da li je svaka žalba opravdana ili nije, procena će biti na komunalnom inspektoru. Gde je tu prostor za zloupotrebe, za osvetničko rešavanje komšijskih pitanja, a šta je poboljšano? O tome su govorili profesionalni upravnici, a čućete i šta građani misle o ovim novim izmenama.

U nastavku emisije i drugačije teme. Pored „Kulturnog vodiča”, očekuju vas zanimljivosti iz sveta muzike; rubriku „Vremenska kapsula” posvećujemo albumu „Get the Knack” grupe „The Knack”, objavljenom pre tačno 40 godina. Tu je i novo izdanje rubrike „Šta kaže mreža”, o aktuelnostima u svetu video igara i konzola.

Voditelj: Kruna Pintarić

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво