Širom zatvorenih očiju – Otisak Duše

Sve se menja

„Mi smo jedina bića na zemlji koja mogu da menjaju biologiju onim što misle i osećaju. Mi jedini posedujemo nervni sistem koji je svestan fenomena starenja. I zato sto smo svesni, naš mentalni stav utiče na ono čega smo svesni. Nije moguće izdvojiti ni jednu jedinu misao ili osećaj, jedno jedino uverenje ili predstavu koja nema nekog uticaja na naše telo, direktno ili indirektno. Naše ćelije neprestano prisluškuju naše misli i naša najdublja uverenja i zbog njih se menjaju. Napad depresije može izazvati pustoš u imunološkom sistemu, ali radost mu može pomoći. Očaj i beznadežnost povećavaju rizik srčanog udara i raka, a okidači su i za niz drugih poremećaja u organizmu. To znači da se granica između biologije i psihologije ne može odrediti sa sigurnošću. Zapamćeni stres, oslobađa istu količinu destruktivnih hormona kao i pravi stres.

Zato što um utiče na svaku ćeliju u mozgu, čovekovo starenje je fluidno i promenljivo; može da se ubrza, uspori, zaustavi na neko vreme, čak i da samog sebe okrene u suprotnom pravcu. A umu ništa ne odnosi toliko snage koliko njegova uverenja kad su negativna. Svaki pogled na svet, kreira svoj univerzum. Takođe, posle raznih ispitivanja, ispostavilo se da je svaki čvrsti deo univerzuma (materija) prividni snop energije koji vibrira u beskonačnoj praznini. To nazivamo poljem večite transformacije. To kvantno polje nije odvojeno od nas, ono jeste mi. Svaka naša ćelija je minijaturni terminal povezan sa kosmičkim kompjuterom.
Oko šest biliona reakcija se dešava svake sekunde u svakoj ćeliji. Naša tela slede kreativni impuls univerzalnog polja energije koje je uvek u transformaciji. Ako se ovaj tok transformacija ikad prekine, ćelije našeg organizma doživljavaju propadanje, što vodi do starenja. Da bi se održalo u životu, vaše telo mora da živi u skladu sa univerzalnom energijom i njenom promenom. Koža se obnavlja jedanput mesečno, stomak svakih pet dana, jetra svakih šest nedelja, a kosti svaka tri meseca. Golom oku ti organi izgledaju isti iz trena u tren, ali na kraju ove godine 98% atoma u vašem telu biće zamenjeno novim...” Dr Dipak Čopra

O životu i svemu što čini život i noćas u Otisku Duše. Dobro nam došli! 

Kroz emisiju vodi Dušica Mijatović.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара