Obrati pažnju!

Dok teče, ne mislimo o njoj, a čim je nema, normalan život nam se urušava.

O nedostatku vode u Zrenjaninu i njenoj neispravnosti, pričamo već 15 godina. Pored jedne ugovorno započete nemačke fabrike za prečišćavanje vode, od koje se odustalo kako je lokalna vlast promenjena, ostala je ova novija, čiji test period je završen, bez javnih preciznih rezultata ali sa obećanjem da će Zrenjaninci piti vodu iz česme već u junu.
Urednik portala „Zrenjanin danas” i aktivista Aleksandar Jankov pričao nam je o aktuelnim dešavanjima u Zrenjaninu, gradu koji je postao simbol borbe za čistu i ispravnu pijaću vodu u Srbiji. Dr Ana Mršulja iz službe sanitarne kontrole vode JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” govoriće o kvalitetu vode koju pijemo sada, i šta usvojene promene u Pravilniku o higijenskoj ispravnosti vode znače.

U nastavku emisije predlažemo svirke, koncerte i druge događaje širom Srbije, koje možete posetiti ovih dana. Šta se važno u svetu muzike dogodilo na današnji dan? Saznaćete u rubrici „Vremenska kapsula”. O naučnim, tehnološkim dostignućima i vestima iz digitalnog sveta, govorimo u rubrici „Šta kaže mreža”.

Voditelj: Kruna Pintarić

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво