уторак, 23. апр 2019, 10:00
Pravac 202
Razmišljamo u pravcu praznične trpeze.
Ove godine spojiće se praznici koji neminovno donose obilnu trpezu. Vaskršnji ručak obilovaće jakom i, uglavnom, nezdravom hranom, a potom i prvomajski uranak koji obično biva obeležen uz roštilj.
Da li od tolike hrane uopšte stignemo da razmislimo o tome šta smo i koliko pojeli?
Da li se okrećemo zdravijoj ishrani ili se držimo naših tradicionalnih jela, koja su sastavni deo svake praznične trpeze?
O tome, uz vašu pomoć, od 11 časova.
Da li od tolike hrane uopšte stignemo da razmislimo o tome šta smo i koliko pojeli?
Da li se okrećemo zdravijoj ishrani ili se držimo naših tradicionalnih jela, koja su sastavni deo svake praznične trpeze?
O tome, uz vašu pomoć, od 11 časova.
U prvom satu emisije, u rubrici Tek da se zna, takođe će biti reči o hrani, ali kod naših suseda i u zemljama širom sveta.
Lepe i sportske vesti su nezaobilazni deo emisije Pravac 202.
I ovog utorka je sa vama Branislav Trajković.
Коментари