Obrati pažnju!

Šta treba da znamo pre boravka u prirodi?

Proleće je i počinje sezona dužeg boravka u prirodi. Bilo da planirate kampovanje i roštiljanje sa društvom u predgrađu, bilo da ćete planinariti i boravite duže vreme u predelima koji nisu pitomi, saveti su dobrodošli.
Duge nogavice, nepromočiva obuća, voda i hanzaplast, samo su neki od saveta koje nam daje dr Milan Paunović, biolog, direktor Prirodnjačkog muzeja u Beogradu.
Podsećamo i na razlike između otrovnih zmija i onih koje to nisu a saznajemo i kojih se životinja u prirodi zaista treba čuvati i odakle sve vreba opasnost.

U nastavku i drugačije teme. U rubrici „Vremenska kapsula” podsećamo na američkog muzičara Edija Kohrana koji je preminuo na današnji dan. O novostima iz IT sveta govorimo u rubrici „Šta kaže mreža” a izdvajamo i najzanimljivije događaje iz sveta kulture i najnovije servisne vesti. 

Voditelj: Ružica Vrhovac

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво