Širom zatvorenih očiju – Pogled iz svemirskog broda

Pogled iz svemirskog broda je emisija koja se bavi naučnom fantastikom, hororom i fantazijom - u književnosti, filmu, muzici, stripu, kompjuterskim igrama, kao i u svim ostalim njihovim pojavnim oblicima.

Miloš Petrik, mladi pisac fantastike, pobedio je na jednom književnom konkursu i tako obezbedio sebi objavljivanje nove knjige. U Beogradu je otvorena izložba srpskog SF stripa - čućete šta su na otvaranju rekli Zoran Stefanović i Slobodan Ivkov. Već naredne subote nas očekuje 5. „Potermanija”, a nju najavljuje Hristina Matić iz Sakurabane.
„Kosingas” će definitivno biti urađen kao radio-drama, o tome nešto više od pisca ovog serijala Aleksandra Tešića. Andrej Ćirić nam najavljuje program Društva ljubitelja fantastike „Lazar Komarčić” u martu.
I to nije sve - čućete predloge za one koji vole da čitaju fantastiku koja još nije objavljena na srpskom, kao i kakva su očekivanja fanova od filma „Alita”, rađenog prema japanskoj mangi - detalji sa dve konvencije održane pre nekoliko nedelja u Beogradu.

Voditelj: Vladimir Todorović

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара