Obrati pažnju!

U koje teorije zavere najviše verujemo?

Tragovi na nebu nisu od aviona mlaznjaka, nego hemijska štetna sredstva. Putem HAARP antena menja se klima i vreme. Novi svetski poredak pravi vakcine da bi istrebio višak čovečanstva, a to zapravo i nije čovečanstvo, to su vanzemaljske kamuflirane vrste i u toku je rat između zlih i dobrih bića iz svemira. Farmaceutska industrija stvara lažne bolesti, čuva lek za one najteže, navodno neizlečive, hrana nam je zatrovana, nekoliko ljudi kontroliše celu planetu, koja je zapravo - ravna ploča. Veoma interesantne teme za razmišljanje, međutim, neke od njih deluju logično i očekivano, kao odgovor na sve naše probleme i pitanja, a neke same stvaraju logiku kroz koju će se ostvariti kao istina. U vidu otvorenog razgovora, bavićemo se najpopularnijim (teorijama) zavere, kroz razgovor sa piscima koji su ih proučavali, svako na svoj način: Zoran Nikolić, Voja Antonić i Krešimir Mišak, a o psihološkom profilu verujućih i neverujućih u „religiju bez boga” - istinitu čudnovatu zaveru, priča nam psihijatar dr Katarina Petrović.
U nastavku emisije još tema. Rubrika „Vremenska kapsula” posvećena je britanskom pevaču Polu Jangu koji slavi 63. rođendan. Tokom popodneva predlažemo i kulturne događaje u gradovima Srbije, svirke i koncerte, a rubrika „Šta kaže mreža” prenosi novosti iz digitalnog sveta. 

Voditelj: Branislav Trajković

broj komentara 0 pošalji komentar
Obrati pažnju!  	Obrati pažnju!

Autor:
Beograd 202

Znate li za jednu od omiljenih mačijih igara? To je vijanje crvene tačkice lasera kao da je ukleti neprijatelj, a mačka rešena da spasi svet od zle Crvene tačke. Naši problemi su, nekada, tek toliko stvarni. Tačnije, često se bavimo brigama iz pogrešnog ugla. Mi predstavljamo važne izazove i put do njihovog razrešenja – obrati pažnju! [ detaljnije ]