Perspektiva 202

Kako delimo znanje koje imamo, dok prihvatamo ono što nam ljudi sa drugačijim iskustvom donose i kolika je moć razgovora u ovom procesu?

Upoznajemo vas sa jednim neobičnim načinom učenja, koji je poslužio kao inspiracija za program Kreativno mentorstvo. Reč je o mentorskom odnosu, u kome oba učesnika - i mentor i menti dele svoja iskustva i metode u radu kroz razgovore.

Nedavno je svečano zatvorena još jedna inspirativna godina ovog programa i zato upoznajemo ljude koji su bili deo četvrte generacije, mentorku Aleksandru Stamenković, istoričarku, potpredsednicu Centra za razvoj kulture dečjih prava i Milana Markovića, kustosa Gradske galerije savremene umetnosti Smederevo.

Razgovaramo o njihovim utiscima, učenju kroz mentorstvo i pozivamo vas da se uključite u diskusiju na 064 0202 200, program202@gmail.com ili nam pišite na društvenim mrežama. 

Sa vama je Lana Nikolić.

broj komentara 0 pošalji komentar
Perspektiva 202 Perspektiva 202

Autor:
Beograd 202

U emisiji „Perspektiva 202” upoznajemo ljude koji na različite načine obogaćuju trenutak našeg vremena - kroz umetnost i kulturu, aktivizam i lična iskustva. [ detaljnije ]