Ustanak

Provedite drugi dan Božića u našem društvu.

Pored informacija o stanju na putevima i prognozi vremena, sa vama delimo i sportske i servisne vesti. Pripremamo i muziku za razbuđivanje, a kao i uvek, očekuju vas omiljene rubrike kao što su „Dobro jutro” i „Tako je govorio Petar Lazić”.

Pozvaćemo vas na Božićni koncert u Centru kulture „Vlada Divljan” i obavestiti o nizu kulturnih dešavanja tokom narednih dana.

Nismo zaboravili ni na slušaoce reportere. Miša Markov nam je postavio pitanje - zašto je smanjen rok za otplatu kredita na osam godina? Da li je to striktna preporuka Narodne banke ili će krediti, ipak, moći da se zajme i na duži rok od pomenutog? Odgovor ćemo čuti oko 8:10.
Naš reporter Vlada Todorović se javlja sa mesta na kom je predviđena nova Glavna autobuska stanica u Beogradu. Prostor je ograđen pre sedam meseci, ali radovi nisu u toku. Kako taj prostor pored Otvorenog tržnog centra na Novom Beogradu sada izgleda, saznaćemo sa lica mesta.

Ukoliko želite sa nama da podelite nešto važno, kontaktirajte nas putem SMS-a 064 0202 200 ili mejlom program202@gmail.com. 
TW - @ustanak202 FB - Ustanak202

Voditelj: Ružica Vrhovac

broj komentara 0 pošalji komentar