Obrati pažnju!

Trka robota napravljenih u kućnoj radinosti, najljuće papričice i eko-turizam.

Prve emisije u Novoj godini posvećene su „gledanju u retrovizor”. O čemu smo razmišljali prethodne godine? Na koje teme smo obraćali više pažnje u želji da ih razumemo bolje?

Koje su granice izdržljivosti kada je reč o ljutoj hrani, podsećamo vas kroz naš eksperiment jedenja papričica koje prže u stotinama hiljada i milionima skovila.

Letos smo posetili i eko-hostel „Republik” u Užicu i saznali kako turisti mogu da plate smeštaj pomaganjem u bašti ili drugim poslovima oko hostela. Čućete kako u gradu gde su gusto načičkani objekti može da se nađe parče zemlje i gaji neprskano voće i povrće i time obezbedi dobar deo obroka za goste.

U nesvakidašnjem reporterskom prenosu takmičenja čućete i kako se trkaju roboti koje su napravili mladi entuzijasti, sami ili sa porodicom.

Na današnji dan 1935. godine rođen je Elvis Presli, muzička i pop ikona, pa je naša rubrika „Vremenska kapsula” posvećena kralju roka. Tokom popodneva predlažemo i kulturne događaje u gradovima Srbije, rubrika „Šta kaže mreža” prenosi novosti iz digitalnog sveta, a posebnu pažnju posvećujemo i konkursu za mlade eko-reportere. 

Voditelj: Kruna Pintarić

broj komentara 0 pošalji komentar
Obrati pažnju!  	Obrati pažnju!

Autor:
Beograd 202

Znate li za jednu od omiljenih mačijih igara? To je vijanje crvene tačkice lasera kao da je ukleti neprijatelj, a mačka rešena da spasi svet od zle Crvene tačke. Naši problemi su, nekada, tek toliko stvarni. Tačnije, često se bavimo brigama iz pogrešnog ugla. Mi predstavljamo važne izazove i put do njihovog razrešenja – obrati pažnju! [ detaljnije ]