Obrati pažnju!

Prve emisije u Novoj godini posvećene su „gledanju u retrovizor“.

O čemu smo razmišljali prethodne godine? Na koje teme smo obraćali više pažnje u želji da ih razumemo bolje? U božićnom izdanju emisije podsećamo vas na one oplemenjujuće priče koje vam neće poremetiti prazničnu atmosferu. Budući da se tokom najradosnijeg hrišćanskog (i državnog) praznika okrećemo porodici, nekim opštim ali i ličnim običajima i ritualima, a uz to ide i želja da nam misli i dela budu inspirisana dobrotom, povezanošću i blagošću, osvrnućemo se na to kako se u ovo uklapaju rokenrol, porodični zanati i civilizacije iz prošlosti.

Tokom popodneva predlažemo i kulturne događaje u gradovima Srbije, rubrika „Šta kaže mreža” prenosi novosti iz digitalnog sveta, a posebnu pažnju posvećujemo i konkursu za mlade dizajnere, arhitekte i inženjere u Kraljevu. 

Voditelj: Kruna Pintarić

broj komentara 0 pošalji komentar
Obrati pažnju!  	Obrati pažnju!

Autor:
Beograd 202

Znate li za jednu od omiljenih mačijih igara? To je vijanje crvene tačkice lasera kao da je ukleti neprijatelj, a mačka rešena da spasi svet od zle Crvene tačke. Naši problemi su, nekada, tek toliko stvarni. Tačnije, često se bavimo brigama iz pogrešnog ugla. Mi predstavljamo važne izazove i put do njihovog razrešenja – obrati pažnju! [ detaljnije ]