Obrati pažnju!

Stres, nerešene stvari iz prošlosti, naporan rad sa malo smisla i motiva, loša „hemija” mozga – mnogo je faktora koji pokreću ona teskobna mentalna stanja, čiji spektar je nesaglediv i rasprostranjen.

„Proći će/Ma razmišljaj pozitivno i biće bolje/Ti si svoj gospodar/Nije ti ništa, imaš dve ruke i noge...” i slične utehe u prolazu, nisu nam do sada pomogle da bolje razumemo i saslušamo sebe i druge.

Jedna priča pojedinca, ali univerzalna u poruci pokazaće upravo koji su to trenuci kada treba da stanemo i shvatimo da neće otići loše mentalno stanje ako ga ignorišemo. Nijedan lajf-kouč ne može da ponudi univerzalno rešenje za pojedinačne priče. Ne može ni Tatjana Venčelovski, književnica, novinarka, komunikološkinja i glumica, ali može svoju, na osnovu koje ćemo razmišljati o sopstvenim koracima u mentalnoj higijeni.

Tokom popodneva preporučujemo vam nadolazeće svirke i koncerte kao i druge kulturne događaje, poput predstavljanja etno hrane i pića na Beogradskom sajmu. Tu su i rubrike o novostima iz digitalnog sveta, one koje podsećaju na važne trenutke u pop-kulturnoj istoriji, ali i korisne informacije za organizovanje dana. 

Voditelj: Kruna Pintarić

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи