Širom zatvorenih očiju - Pogled iz svemirskog broda

Pogled iz svemirskog broda je emisija koja se bavi naučnom fantastikom, hororom i fantazijom - u književnosti, filmu, muzici, stripu, kompjuterskim igrama, kao i u svim ostalim njihovim pojavnim oblicima.

Svi oni koji vole Kosingasa - junaka kojeg je na domaću fantazijsku scenu doveo Aleksandar Tešić, sigurno će uživati u jednoj zbirci priča sa „zajedničkim svetom” kojeg u svet Kosingasa donose, pored samog Tešića, i Drima Steinberg, Goran Skrobonja, Pavle Zelić i Nebojša Petković. Kada je reč o delima domaćih autora čućemo Ivana Brankovića koji je rad na jednoj kompjuterskoj igri proširio i u svet književnosti, a o tom projektu će, pored autora, govoriti i Dubravka Dragović Šeković, urednica Portalibrisa, koja je i objavila ovo delo.
Ova godina je godina Supermena - 80 godina od njegovog stripovskog debija. O tome je bilo reči na nedavno održanom Beokonu - konvenciji ljubitelja naučne fantastike, a o prvom pravom superheroju razgovarali su Uroš Smiljanić, Igor Stanojević i Pavle Knežević

Voditelj: Vladimir Todorović

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво