Obrati pažnju!

Novi mediji – da li radio, televizija i štampa polako odlaze u prošlost, ili im Internet platforme nisu neprijatelj?

Već kao azbuku znamo najčešće zaključke u vezi sa Internetom; da je mnogo toga promenio, u kulturi, politici, medijima i načinu na koji komuniciramo među sobom. Ponudio je ono što nijedan klasičan medij nije - govornicu za svakog ko misli da ima nešto i nekome da kaže.

Sa novim medijima poput onlajn audio i video emisija, veb redakcijama, dolazi i nova publika, uglavnom mlađa i bez sećanja na analogno doba. Jutjub kanali su im izvor informacija, Instagram influenseri diktiraju šta se kupuje, a Fejsbuk komentari i tvitovi su ono što klasični mediji prenose kao izjavu. 

Gde je Srbija na polju korišćenja novih medija za plasiranje i konzumiranje informacija? Da li smo Dnevnik zamenili Jutjub emisijama? Da li će novi zameniti stare medije? O tome smo razgovarali sa autorima emisija na sopstvenim Jutjub kanalima koji imaju specifičnu ili široku publiku i bave se raznim temama, od društveno-političkih do subkulturnih. Tokom popodneva preporučujemo vam i predstojeće manifestacije širom Srbije, poput „Kuglofijade” u Aleksandrovu. Pričamo o aktuelnostima i zanimljivostima iz digitalnog sveta, tu su i korisne informacije kao i one koje dan čine vedrijim i prijatnijim.

Voditelj: Branislav Trajković

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара