Širom zatvorenih očiju - Samo srcem se dobro vidi

Teme: Nemanja Matić; Natalijina Ramonda; Crvena zvezda „Neka bude što biti ne može, biće borba neprestana“; Petar Petrović Njegoš - „Noć skuplja vijeka“! Nema ga više u udžbenicima u Crnoj Gori; Bogatstvo, Budućnost, Vrlina, Dostojanstvo, Zavist, Ideali, Ja...

JEDAN JE NEMANjA, NEMANjA MATIĆ!
Fudbaler Mančester junajteda Nemanja Matić otkrio je da je bombardovanje Srbije 1999. godine razlog zašto nije nosio cvet maka, popularni „Popi”, u znak obeležavanja Dana stradanja britanskih vojnika u Prvom svetskom ratu.
Matić jedini na meču protiv Bornmuta nije nosio „Popi”, nakon čega je izazvao lavinu komentara na Ostrvu, a sada je obrazložio da je to zato što je Britanija učestvovala u NATO bombardovanju Srbije.
„U potpunosti razumem ljude koji nose 'Popije' i poštujem pravo svakog da to radi. Imam puno razumevanja za one koji su izgubili najmilije u konfliktu. Ipak, za mene je to podsećanje na napad koji sam doživeo kao dete, bio sam uplašeni 12-godišnjak iz Vrela kada je moja zemlja bila razarana bombama 1999. godine”, napisao je Matić na Instagramu.
„Ne želim da omalovažavam značaj 'Popija' kao simbola ponosa Britanije ili uvredim bilo koga, ali svi smo mi proizvod sopstvenog vaspitanja i ličnih izbora.
Nadam se da će svi razumeti moje razloge i sada mogu da se koncentrišem kako da pomognem timu u narednim utakmicama”, zaključio je srpski reprezentativac. 

Slušajte nas na FM: 104,0 MHz
i preko Interneta: https://rtsplaneta.rs/linear/16091
Kontakt: ++381 11 3249 202 * SMS: +381 64 0202 200*
Mejl: program202@gmail.com

Produkcija i izbor muzike: Nena Ognjenović i Trkulja
Autor, domaćin i voditelj: Luka Mijatović.

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи