Letnja bašta - popodne

Koju muziku slušaju poznati glumci, muzičari, pisci i druge javne ličnosti?

Odgovore slušate na početku popodnevnog druženja, gde otkrivamo da li uopšte može da se pretpostavi žanr ili izvođač kog rado slušaju dok voze, odmaraju se ili spremaju stan.

Tokom popodneva pričamo i o mnogim važnim ličnostima iz popularne kulture, poput Grete Garbo i Elvisa Preslija, a po jednoj od njih je nazvan i bezalkoholni koktel - Širli Templ. Ona je bila čuvena američka glumica koja je prvih milion dolara zaradila pre navršene desete godine. Ples, pevanje i gluma bili su njena strast i posao u mladosti. Za to je dobila Oskara, i dan-danas je ubedljivo najmlađa dobitnica ovog priznanja. Kasnije je postala i diplomata, poručujući da su glumci i političari isti, jer se pred kamerama - pretvaraju u nešto drugo. Koja je njena povezanost sa Bitlsima, čućete u rubrici „Baš kao na filmu”.

Pričaćemo i o aktuelnim manifestacijama širom Srbije, poput Festivala bluz bendova u Domu kulture „Studentski grad”, uz besplatan ulaz.

Voditelji: Kruna Pintarić i Miodrag Stošić

Летња башта Летња башта

Autor:
Радио Београд 202

До јесени, отварамо врата Летње баште! Теме које највише волите да чујете, али са ведријим, опуштенијим и забавнијим освртима. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво