Vizija

Novosađani kao i brojni posetioci će u subotu ispratiti predstavljanje nove kulturne stanice u okviru Kaleidoskopa kulture - Dvorca Eđšeg.

Cilj je da ovo bude mesto u kojem sugrađani mogu da stvaraju, a zainteresovane organizacije moći će na ovoj renoviranoj lokaciji da realizuju svoje programe. Tako će, u okviru manifestacije koja je nazvana „Eđšeg otvara vrata” u okviru jednog dana biti prikazano mnoštvo programa kao što su žonglerske i botaničke radionice za decu, turniri u basketu 3 na 3, takmičenje u brejk-densu, iscrtavanje murala i grafita, radionica tango plesa, kao i nastup pop hora „Radio” i džez trija Đorđa Obradovića. O tome nas informiše koordinatorka za participativne programe Milica Rašković. Detaljnije o programu Kaleidoskopa kulture, koji se realizuje do kraja septembra, možete saznati na ovom linku.

U četvrtak, 13. septembra, prologom u Centru „Sava" u vidu slovenačke predstave „Odilo. Zatamnjenje. Oratorijum" Petera Mlakara i Dragana Živadinova, počeće 52. izdanje Beogradskog internacionalnog teatarskog festivala, pod sloganom „Svet bez ljudi".

O kakvom je svetu reč, šta ga ugrožava i je li pozorište njegova poslednja odbrana - sa umetničkim direktorom i koselektorom Bitefa, Ivanom Medenicom, razgovarala je Aleksandra Glovacki, koja i vodi kroz današnju emisiju.

Визија Визија

Autor:
Београд 202

Социо-културолошки магазин, који прати савремене друштвене феномене. Емисију уређују мр Љубица Крминац (култура) и Александра Гловацки (уметност). [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво