Vizija

„Artem” je novi časopis kulture i umetnosti življenja na našem tržištu.

Nastao je kao odgovor na sve manje pristustvo kulturnog sadržaja u ostalim dnevnim novinama. Fokus magazina je na mladim umetnicima koji nemaju priliku da široj publici prikažu svoj rad. Neprodati primerci se distribuiraju bibliotekama u Beogradu i unutrašnjosti kao magazini sa kulturnim sadržajem. Glavna i odgovorna urednica „Artema” Dragana Đokić je naša gošća.

75. filmski festival u Veneciji ulazi u završnicu. Biće zatvoren osmog septembra, kada će žiri, kojim predsedava Benisio del Toro, saopštiti dobitnike Zlatnih lavova. O filmovima, našim predstavnicima, kao i činjenici o kojoj se dosta govori: da je Mostra dozvolila ono što Kan nije - ulazak Netfliks produkcije na velika vrata, u emisiji ćete čuti od Jelene Knežević koja ujedno i vodi kroz današnju emisiju.

Požarevac je trenutno domaćin pozorišnim umetnicima iz Sarajeva, Zagreba, Banja Luke, Novog Sada i Beograda, koji nastupaju na prvom Viminacium Festu. Sa glumcima iz Banjaluke razgovarala je Aleksandra Glovacki.

O novostima sa 12. Hercegnovskog strip festivala izveštava Petar Protić.

Визија Визија

Autor:
Београд 202

Социо-културолошки магазин, који прати савремене друштвене феномене. Емисију уређују мр Љубица Крминац (култура) и Александра Гловацки (уметност). [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво