Kućni savet 202

Zar je već prošlo nedelju dana od Kućnog saveta? Pa to onda znači, vreme je za još jedno dvosatno okupljanje uz dobro poznatu ekipu i dnevni red.

Spominjali smo vas prethodnih sedam dana, pa ste možda i štucali. A i ako niste, možda baš neke od vas, članove Kućnog saveta, smo pitali koji je najbolji način da prekinete štucanje?

Nećemo dozvoliti da ni na ovom Kućnom savetu ostanete gladni, zato smo u goste pozvali Predraga Jankovića, predsednika ribolovačkog kluba u Grockoj da nam da svoj recept za riblju čorbu.

Sa mirođijom ili ne, umešaćemo se i ove nedelje u „Letnju baštu” da saznamo šta se zanimljivo i tamo pričalo prethodne nedelje.

Čim završimo ovaj Kućni savet, možemo svi zajedno na jedno kupanje na nekom od bazena. Neko ko skoro svaki dan provodi vreme na bazenu, ali ne zato što se zabavlja je Petar Petrović, koji radi kao dežurni spasilac na bazenima niškog Sportskog centra Čair. Zaslužio je da se nađe u rubrici „Heroji oko nas” jer je spasio iz bazena kupača starog 30 godina, koji je izgubio svest.

Naravno i ove nedelje nudimo vam mogućnost da pokažete muzičko znanje u našem „Raspevanom kvizu”.

U ulozi predsednika Kućnog saveta ove nedelje su Milena Milićević i Miodrag Stošić, ali se neće buniti da od 12 do 14 neko od vas preuzme tu ulogu.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво