Ustanak

Ako već morate da grešite, neka te greške budu remek dela.

Koliko ljudi sebe naziva roditeljima, a u stvari su samo lica koja trče da zarade koji dinar više, plate sve obaveze prema naslednicima i razvezu ih po aktivnostima koje su im sami nametnuli. Upoznajemo jednog tatu koji je smislio originalnu slagalicu kojom približava istoriju svojim kćerkama.
Važne servisne informacije, grafiti, Kvaka 202, „Top potop” samo su neki od razloga da vam „zaigra" uvo od ranog jutra. Mnogo muzike, malo priče, ponajviše dobrog raspoloženja i eto recepta za lakše suočavanje sa neradnom nedeljom.
To nije sve... samo nas osluškujte.

Ako želite da nam se javite, ili imate nešto važno da nam saopštite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Mejl adresa je program202@gmail.com a za tviteraše i fejsbukovce tu su naše oficijelne strane. Lako ćete ih pronaći, ukucajte samo @ustanak202 ili @beograd202 za tviter, ili Radio Beograd 202 - zvanična strana za Fejsbuk. Ima nas i na Instagramu instagram.com/beograd202/ zapratite nas.

Voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво