Letnja bašta - prepodne

Šta je za mene posao snova?

Ovo pitanje svako od nas je bar jednom u životu sebi postavio. Šta bih najviše želeo/la da radim, kako da dođem do toga i mogu li da razvijem svoje potencijale? Ove dileme ne moraju da ostanu nedorečene.

Na primer, medijski radnici nisu obučeni samo u sferi novinarstva. Multipraktik članovi redakcija su danas najdragoceniji, a mi se pitamo - da li u nekoj od tih dodatnih veština leži i njihov fantastičan potencijal?

Dvestadvojka i Asocijacija samostalnih aktivista su iz radoznalosti odlučili da naprave oglednu radionicu za novinare, da proverimo koliko poznajemo sebe, profesiju, ali i otkrijemo nešto novo. Čućete utiske sa radionice, možda sad već bivše novinarke, Krune Pintarić.

U prepodnevnom delu Letnje bašte govorimo i o novim muralima koji krase Beograd, a tu su i brojne letnje manifestacije širom Srbije - na neke vas i vodimo! Pored informacija važnih za organizovanje dana, tu je vedra ekipa i omiljena muzika.

Voditelj: Vesna Parezanović Aleksić

Летња башта Летња башта

Autor:
Радио Београд 202

До јесени, отварамо врата Летње баште! Теме које највише волите да чујете, али са ведријим, опуштенијим и забавнијим освртима. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво