Letnja bašta - prepodne

Koga ste jutros u ogledalu zatekli? Jeste li bili zadovoljni prizorom pred sobom?

A da li vam se ikada desilo da slučajno razbijete ogledalo i posle toga osećate grižu savesti, osećate se uplašeno zbog starih priča o nesreći koja će vas pratiti ni više ni manje nego sedam godina? Da li se to desilo namerno ili slučajno, nesreću je briga, već će vas vrlo rado i sa ogromnim zadovoljstvom pratiti, polako ali sigurno drmajući vaš život u narednih sedam godina. Zvuči zanimljivo svim nesujevernim, ali i vrlo zastrašujuće svim sujevernim ljudima. Kako se razvilo ovo sujeverje i gde su njegovi koreni, tom temom ćemo se pozabaviti u prvom satu druženja!

Zagrevamo se i za „Bir fest” koji počinje večeras, i proslavljamo 40 godina grupe Riblja čorba. Koncert jednog od najvećih srpskih i regionalnih sastava, biće uvod u petodnevno uživanje u muzici i drugim sadržajima na najvećem festivalu u Jugoistočnoj Evropi. Riblja Čorba je prošle godine na beogradskom „Bir festu” započela obeležavanje 40 godina postojanja, a prava rođendanska žurka planirana je za večeras.

Biće reči i o aktuelnostima kada je reč o sportu i kulturi, a pričaćemo i o „Sziget” festivalu koji će večeras biti završen u Budimpešti. Za bolje organizovanje dana očekuju vas vesti i druge važne informacije, a začin našem druženju daće lepe vesti, vedra muzika, kao i vodič kroz zanimljive manifestacije u Srbiji.

Voditelj: Miloš Popović

Летња башта Летња башта

Autor:
Радио Београд 202

До јесени, отварамо врата Летње баште! Теме које највише волите да чујете, али са ведријим, опуштенијим и забавнијим освртима. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи