Vikend te zove!

Vikend te zove na novo druženje sa Beogradom 202. Uvek nudimo niz predloga za odmor, rekreaciju kao i nove ideje za ulepšavanje slobodnog vremena.

Pre svega, danas predstavljamo Festival posvećen našem dragom kolegi, piscu i publicisti, Petru Laziću. Festival „Dani Petra Lazića 2018.” je u toku, a u detalje će vas uputiti Snežana Joksimović, direktorka Turističke organizacije Kosjerića.

Grozdana Lučić Lalić je pisac i nosilac projekta „Mladi dolaze" pri Udruženju književnika Srbije. Ona preporučuje idealno mesto za vikend-odmor u Srbiji.

Ukoliko ste avanturističkog duha, izviđanje je idealan hobi. Sa Izviđačima Srbije razgovarao je kolega Branislav Trajković, a oni uvek imaju sjajne ideje koje vam danas prenosimo.
Kao rekreaciju predlažemo funkcionalni trening. Naša sagovornica je Jasmina Aleksandrov, urbana fitnes Spartanka, nekadašnja košarkaška reprezentativka Jugoslavije, SCG i Srbije, kao i grčkog Panatinaikosa i kros-fit instruktor.

Vodimo vas i na „Nušićijadu” koja će biti održana od 24. do 26. avgusta i u znaku je četiri jubileja. Mnogo je razloga da je posetite, a najavljuje je Beba Bojović iz organizacije Festivala.

Tradicionalni, 49. Međunarodni plivački maraton „Jarak - Šabac", poznatiji kao „Trka mira" biće održan sutra, a za naš program govori direktor Turističke organizacije Srđan Mitrašinović.

I to nije sve.
Vikend je lepši uz Beograd 202.

Voditelj: Ružica Vrhovac

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво