Kako da ne

"Kako da ne" je emisija Radio Beograda 202 i realizuju je vernici u dobru zabavu i nove ideje.

Okosnica emisije je "Debata" u kojoj ćemo razmeniti mišljenja na razne teme i dileme. Ove nedelje, pričamo o tome koliko je iznenadni dobitak mnogo novca dobar ili loš za čoveka. Kako potrošiti „sedmicu" na lotou - odmah, sa svima, ili tajno i postepeno? U šta ulagati, kako se zabavljati? Koji iznos je idealan za pokrivanje važnih troškova, a da ostane mesta i za trud oko ostvarivanja raznih ambicija?

Pozivamo i vas da komentarišete, a zanimljive savete i primere toga kako sa velikim novcem treba postupiti a kako ne, daće naš redakcijski mudrac, Rajko Milošević. Kao goste vredne pažnje predstavićemo vam talentovane muzičare iz Srbije koji pod krovom čuvenom Berkli muzičkog koledža oblikuju svoje karijere. Studenti i alumni jednog od najboljih muzičkih koledža na svetu, poput Vasila Hadžimanova, Marka Đorđevića, Katarine Pejak, Pere Krstajića, Gagi Hajnriha, Andrije Gavrilovića, Ane Krstajić, Tamare Jokić, Ognjena Gotovčevića, Ilije Mihailovića i Teodore Kraljević, imaće 6. i 7. avgusta nastupe na letnjoj sceni Bitef Art kafea na Kalemegdanu. U goste nam dolaze kantautorka, pijanistkinja i pevačica Katarina Pejak i saksofonista Ognjen Gotovčević, i jedva čekamo da čujemo njihove priče i muziku.

Svake nedelje ćemo se baviti i time "Šta kaže mreža", gde ćemo prenositi i komentarisati aktuelnosti i zanimljivosti u veb svetu i IT inovacijama, a biće tu i nekoliko duhovitih tvitova.

Festivalsko leto još traje, pa ima šanse da vas obradujemo ulaznicama za „Hills up" festival na Zlatiboru, ukoliko budete pažljivo slušali!

Sa vama su Kruna Pintarić i Branislav Trajković.

Како да не Како да не

Autor:
Радио Београд 202

„Како да не” је нова емисија Радио Београда 202 и реализују је верници у добру забаву и нове идеје. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи