Ustanak

Probudićemo vas i ovog jutra muzikom ali i korisnim informacijama.

Crtica 202 i ovoga jutra tera na razmišljanje o aktuelnoj temi, zapaža detalje naše stvarnosti i motiviše vas da se javite i prokomentarišete je.

Sportske vesti priprema Vanja Savić.

Izdvojićemo za vas samo važne servisne informacije, najnovije vesti iz zemlje i sveta, izveštaj o stanju na putevima i prognozu vremena.

Listaćemo domaću štampu i izdvojiti zanimljive naslove, a saznaćemo i novu kursnu listu.

Bavićemo se i pitanjima naših „Slušalaca reportera”. Kako ostvariti pravo na nadoknadu štete na automobilu prouzrokovane nevremenom na letovanju? O tome Slađana Savić.

Rubrika „Minival” Darka Kocjana je tu sa različitim duhovitim mislima satiričara ali i naših slušalaca da vam razvedri dan.

Glasnik 202 biće Milica Đilas. Ona će nam se javiti iz Radničke ulice u Beogradu gde su u toku radovi na rekonstrukciji.

Ne zaboravljamo Kvaku, Dragutina Rokvića, dotaći ćemo se tradicije i običaja, pratiti dešavanja u kulturi i mnogo toga još.

Pozivamo vas da nam i vi javite neku vest koja bi mogla da bude značajna i drugima - telefonom 011-3249-202, ili na SMS 064-0202-200 (po ceni obične poruke), ili mejlom na program202@gmail.com. Kontakt preko društvenih mreža na Tviteru (@ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202).

Voditeljka: Ružica Vrhovac

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво