Kako da ne

„Kako da ne” je emisija Radio Beograda 202 i realizuju je vernici u dobru zabavu i nove ideje.

Okosnica emisije je „Debata" u kojoj ćemo razmeniti mišljenja na svakodnevne teme i dileme. Ove nedelje, pričamo o formalnoj i „životnoj" školi; koja nam je i kada potrebna? Za koja zanimanja bi možda trebalo uvesti fakultetsko obrazovanje, a koje profesije su slobodne i zavise samo od truda i talenta?

Pozivamo i vas da komentarišete, a svoj stav na temu formalnog i neformalnog obrazovanja u muzici, ove nedelje daće predstavnik bejbi bum generacije - Vlada Džet.

Gost vredan pažnje biće Ana Avramov, kantautorka iz Zrenjanina koja je nedavno snimila video za singl-prvenac „Autumn thrills". Singl najavljuje Anin EP „Open heart" koji objavljuje na jesen.

Svake nedelje ćemo se baviti i time „Šta kaže mreža", gde ćemo prenositi i komentarisati aktuelnosti i zanimljivosti u veb svetu i IT inovacijama, a biće tu i nekoliko duhovitih tvitova.

Pričom vas vodimo i kroz mnoge aktuelne događaje, poput inovativnog, muzičkog i umetničkog „Authajd" festivala u Zaječaru koji će biti održan poslednjeg vikenda u julu. Pažljivo nas osluškujte jer će biti i poklona!

Sa vama su Ksenija Radović i Marina Zec.

Како да не Како да не

Autor:
Радио Београд 202

„Како да не” је нова емисија Радио Београда 202 и реализују је верници у добру забаву и нове идеје. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво