Vikend te zove!

I ove subote vas vodimo na izlet.

Naš prvi predlog za vikend-putovanje je čuvena Drinska regata. Biće održana ovog vikenda, i to po 18. put. O detaljima u vezi sa programom ovogodišnje manifestacije i smeštaju, razgovaramo sa direktorkom TO „Ljubovija", Slađanom Grujičić.

Predlog je i „Bojčinsko kulturno leto" koje je u toku, a imamo i dobre vesti za sve koji vole bicikl. Biciklistički savez Srbije, na Kalemegdanu organizuje trku srpsko-turskog prijateljstva za mlađe kategorije.

Ovo je doba godine u kome nas često posećuju turisti iz celog sveta, pa je više nego aktuelno pozabaviti se time koji deo Srbije preporučiti strancima. Šta je preporuka muzičara Slobodana Trkulje ali i Željke Zebić, novinarke i producentkinje, saznaćete tokom emisije. Rubriku „Hobi" posvetili smo ljubiteljima biljaka, gmizavaca i insekata. Uroš Vojičić, sa kojim je razgovarala Jovana Zec, daje dobre savete svima koji koriste ili žele da budu vlasnici terarijuma.

U skladu sa sezonom godišnjih odmora tokom kojih je veliki deo naših slušalaca na planini, kao rekreaciju biramo upravo planinarenje. Zanimljivosti i savete na ovu temu priprema Milica Đilas.

Vikend je lepši uz Beograd 202.

Voditelj: Ružica Vrhovac

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво