Ustanak

Petak trinaesti je zabluda, srećan i uspešan dan je pred nama.

Raspoložena ekipa potrudiće se da započnete dan uz važne informacije, ali i osmeh.

Crtica 202 ovog jutra govori o aktuelnim događajima u Srbiji, a nakon što je poslušate pozivamo vas i da pošaljete svoj komentar.

Minival ili - grafiti donose duhovite misli slušalaca „Oblaka u bermudama", a bira ih Darko Kocjan.

Ana Živulović iz humanitarne organizacije „Dečje srce" upoznaće nas sa aktivnostima koje se sprovode na unapređenju života dece sa smetnjama u razvoju.

Ne propuštamo ni najvažnije sportske vesti. Saznaćemo ih od mr Biljane Šujdović.

Kvaka 202, autora Dragutina Rokvića ovoga jutra beleži: Kao pravi prijatelji, potpuno razumemo Ruse da moraju da rasteruju oblake zbog prvenstva, pa šalju kišu u Srbiju, ali onda nije fer prema nama da navijaju za Hrvatsku.

U rubrici „Slušaoci reporteri" istražićemo da li socijalno ugrožena lica mogu da ostvare pravo na besplatan lek koji se inače ne nalazi na pozitivnoj listi. Odgovor saznaje Slađana Savić.

Glasnik 202 biće direktor ZOO vrta u Beogradu, Srboljub Aleksić. On će najaviti početak radova na izgradnji dečjeg igrališta i avantura parka.

Ako želite nešto važno da nam saopštite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Naša mejl adresa je program202@gmail.com. Očekujemo da nas pronađete na Tviteru (@beograd202, ili @ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202). Javite nam ako primetite bilo šta zanimljivo. Objavićemo.

Voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи