Kako da ne

Emisija Radio Beograda 202 koju realizuju vernici u dobru zabavu i nove ideje.

Trudićemo se da vas svake nedelje od 20 do 22 časa zadržimo na talasima Dvestadvojke - debatovaćemo na najrazličitije teme, razgovaraćemo sa gostima, uputićemo vas na zanimljive događaje, a na neke od njih ćemo vas i poslati!

Okosnica emisije je Debata u kojoj diskutujemo na razne teme i dileme, a ove nedelje razgovaramo na temu osamostaljivanja. Da li život sa roditeljima podrazumeva parazitski život, komoditet ili nešto drugo? Da li je samostalan život znak zrelosti ili smo samo roditelje kao cimere zamenili prijateljima? Da li bismo radije odvajali novac za kiriju ili provod? Koje su prednosti i mane oba načina stanovanja, razmatraćemo zajedno sa vama.

Svoj stav na temu debate daće i mudrac Rajko, Dalaj Lama redakcije Dvestadvojke, o tome kako se pre nekoliko decenija ostajalo ili odlazilo iz roditeljskog gnezda.

Šta možete da „utišate" na Fejsbuku, kako da se telefon ne razbije, kao i zanimljivi tvitovi, deo su ovonedeljnog izdanja rubrike „Šta kaže mreža” o aktuelnostima iz sveta novih tehnologija i Interneta.

Gosti vredni pažnje ove nedelje biće članovi pozorišne trupe „Artisti”, Isidora Ristić i Nemanja Puača. Razgovaraćemo o tome kako funkcioniše ovaj teatar, ko su entuzijasti iza njega i kojim predstavama mogu da se pohvale.

Kao i svake nedelje, biće poklona! Vodimo vas pričom na nekoliko koncerata, a za slušaoce brze ruke i one koji nas budu pažljivo slušali, biće poklon-ulaznica!

Učestvujte u emisiji slanjem SMS poruka na 064-0-202-200. Pridružite nam se i na Fejsbuku i Tviteru, a tu je i naš Instagram profil (kakodane202), javite nam se putem mejla (program202@gmail.com), ali i fiksnog telefona 011-3249-202.

Sa vama su Miloš Georgijević i Ksenija Radović.

Како да не Како да не

Autor:
Радио Београд 202

„Како да не” је нова емисија Радио Београда 202 и реализују је верници у добру забаву и нове идеје. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи