Ustanak

Buđenje uz korisne informacije i vedru muziku za početak dana.

U Crtici 202 se bavimo temama koje se tiču naše realnosti, a razgovor ćemo proširiti i kroz vaše komentare.

Posvetićemo se informacijama i zanimljivostima iz Rusije, a ne propuštamo ni druge sportske vesti uz rezultate domaćih i inostranih klubova i sportista. Saznaćemo ih od mr Biljane Šujdović.

Za lep početak dana, tu su odabrani grafiti iz emisije „Oblak u bermudama” Darka Kocjana, gde ćete čuti duhovite misli slušalaca.

Tu su i aktuelne vesti, servisne informacije, kao i domaća štampa iz koje ćemo izdvojiti naslove vredne pažnje. Obaveštavamo vas i kakvo je vreme, kakvi su uslovi na putevima, gde ima gužve ili zastoja i koliki je srednji kurs dinara. Prenosimo i niz aktuelnih manifestacija koje su u danima pred nama, a osvrnućemo se i na događaje iz proteklog vikenda.

U rubrici „Slušaoci reporteri" odgovaramo građanima Valjeva koji se raspituju o grobu svog čuvenog sugrađanina i slikara Ljube Popovića, jer to mesto sve više propada zbog neodržavanja. Kada će obećano uređenje slikarevog groba biti gotovo, od gradonačelnika Valjeva Slobodana Gvozdenovića saznala je Jasmina Đekić.

Letnji red vožnje gradskog prevoza uglavnom je u svim gradovima počeo, međutim, letnji režim posla - nije. Zato gužvi u prevozu ima, a naša reporterka Vanja Savić javiće kako prolazi jutarnji špic u Beogradu i kojih linija je preko leta najmanje.

Ako želite nešto važno da nam saopštite, tu je telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Naša mejl adresa je program202@gmail.com.

Možete da nas pronađete i na Tviteru (@beograd202, ili @ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd202). Javite nam ako primetite bilo šta zanimljivo ili važno!

Urednik i voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се