Letnja bašta - popodne

Cenkanje.

Psihologija a ni bilo koja druga nauka verovatno još uvek nije u potpunosti definisala ovaj pojam, da li je to potreba kupca da nadmudri prodavca ili ga kako kažu „verbalnom gimnastikom šarmira ne bi li spustio cenu koju je on unapred i podigao za iznos spuštanja cene", ko pobeđuje u ovoj igri i da li je to uopšte važno ako su i jedno i drugo zadovoljni i misle da su dobro prošli. U kojim prilikama se cenkamo, da li znamo kako se to radi i da li se ove tehnike uče, kako izgleda cenkanje u različitim kulturama razgovaramo sa Kristinom Ostojić iz Kluba putnika ali smo naravno obišli i poneki pijac :-)

„Pesma na sudu", tako bi mogao da glasi radni naslov današnje rubrike „Vremenska kapsula". 22. juna 2017. godine sud u Los Anđelesu zaključio je da pesma „Stairway to Heaven” grupe Led Zeppelin nije plagijat. Muzičari su bili optuženi da su ukrali rif iz instrumentalne numere „Taurus”, koja je snimljena sa bendom Spirit. Zeppelini su se do sada šest puta nagodili nakon tužbi za kršenje autorskih prava.

Do 17 časova pričaćemo i zanimljive priče o pesmama i filmovima a svratićemo i do Arsenal Festa. U „Letnjoj bašti" sa vama Ivana Vesić i Ružica Vrhovac.

Летња башта Летња башта

Autor:
Радио Београд 202

До јесени, отварамо врата Летње баште! Теме које највише волите да чујете, али са ведријим, опуштенијим и забавнијим освртима. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво