Ustanak

Sumiramo nedelju iza nas, ali planiramo i opušten vikend!

U Crtici pričamo o onome što vidimo, čujemo, doživimo, i delimo utiske sa vama. Tekst ćete moći da pročitate i u našoj Fejsbuk grupi „Crtica u Ustanku 202-jke”, a razgovor ćemo proširiti i kroz vaše komentare.

Posvetićemo se informacijama i zanimljivostima sa SP u Rusiji, ali ne propuštamo ni druge sportske vesti uz rezultate domaćih i inostranih klubova i sportista. Saznaćemo ih mr Biljane Šujdović.

Za lepše jutro, grafiti donose duhovite misli slušalaca „Oblaka u bermudama”, a bira ih Darko Kocjan.

Tu su i aktuelne vesti, servisne informacije, kao i domaća štampa iz koje ćemo izdvojiti naslove vredne pažnje. Kakvo je vreme, a kako na putevima, kursna lista, bioprognoza i aktuelnosti iz Srbije takođe su sastavni deo buđenja uz vedru ekipu Dvestadvojke.

Pričamo i o mnoštvu besplatnih kreativnih radionica za decu tokom letnjeg raspusta. Za ovo jutro predstavićemo vam ponudu Kulturnog centra „Čukarica".

Slušalac nam se javio za savet kako da se odbrani od napada rojeva pčela i osa kojih svake godine u ovo doba ima oko prozora zgrada u nekim delovima Novog Beograda, ali i širom Srbije. U rubrici „Slušaoci reporteri" odgovor donosi naša Lana Nikolić.

Ako želite nešto važno da nam saopštite, tu je telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Naša mejl adresa je program202@gmail.com.

Možete da nas pronađete i na Tviteru (@beograd202, ili @ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd202). Javite nam ako primetite bilo šta zanimljivo ili važno!

Voditelj: Kruna Pintarić

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи