Ustanak

Prvi letnji dan je pred nama – pomoć u razbuđivanju stiže sa talasa 202!

U Crtici pričamo o onome što vidimo, čujemo, doživimo, i delimo utiske sa vama. Tekst ćete moći da pročitate i u našoj Fejsbuk grupi „Crtica u Ustanku 202-jke", a razgovor ćemo proširiti i kroz vaše komentare.

Svetsko prvenstvo je počelo, a nastavak mundijalske groznice je sutra za reprezentaciju Srbije i njene navijače. Posvetićemo se informacijama i zanimljivostima iz Rusije, a ne propuštamo ni druge sportske vesti uz rezultate domaćih i inostranih klubova i sportista. Saznaćemo ih od Vanje Savić.

Za lepše jutro, grafiti donose duhovite misli slušalaca „Oblaka u bermudama", a bira ih Darko Kocjan.

Tu su i aktuelne vesti, servisne informacije, kao i domaća štampa iz koje ćemo izdvojiti naslove vredne pažnje. Kakvo je vreme, a kako na putevima, kursna lista, bioprognoza i aktuelnosti iz Srbije takođe su sastavni deo buđenja uz vedru ekipu Dvestadvojke.

Leto kalendarski počinje u 12:07č, ali osećamo ga već nekoliko nedelja, uz sunce, visoke temperature ali i lokalne nepogode. Kakvo nas vreme očekuje u naredna 3 meseca, reći će nam meteorolog Nedeljko Todorović.

U rubrici „Slušaoci reporteri" naša Dragana Vukićević razgovarala je sa direktorom Jute, Aleksandrom Seničićem koji odgovara na pitanja slušalaca o tome kako odabrati turističku agenciju a da izbegnemo eventualne prevare ili otkazivanje aranžmana u poslednji čas.

Ako želite nešto važno da nam saopštite, tu je telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Naša mejl adresa je program202@gmail.com.

Možete da nas pronađete i na Tviteru (@beograd202, ili @ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd202). Javite nam ako primetite bilo šta zanimljivo ili važno!

Voditelj: Ružica Vrhovac

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара