Vizija

Forum Kreativna Evropa 2018.

Tradicionalni Forum Deska Kreativna Evropa Srbija počinje u sredu i održava se na više lokacija u Beogradu.

Uz učešće velikog broja domaćih i stranih stručnjaka, ovogodišnji Forum Kreativna Evropa će pružiti okvir za dijalog o prošlosti i zajedničko planiranje bolje i odgovornije evropske budućnosti, o čemu ćemo razgovarati sa Dimitrijem Tadićem, rukovodiocem Deska Kreativna Evropa Srbija.

Kulturna saradnja, međunarodni odnosi i repozicioniranje Zapadnog Balkana su neke od glavnih tema kojima će se pristupiti putem panela, predavanja, radionica, vođenja i izložbi. A druge, ne manje važne oblasti su evropska godina kulturnog nasleđa, kultura sećanja, istorija, evropsko kulturno nasleđe i njegovi kulturni, društveni i ekonomski potencijali i doprinosi. Kao i praktična znanja: razvoj projekata i konkurisanje.

Lokacije na kojima će se održati Forum su Zadužbina Ilije M. Kolarca, Muzej savremene umetnosti, Vukova zadužbina, Dositejeva zadužbina, Kvaka 22, Dom omladine Beograda, Legat Franklin, klub Polet i EU info centar.

Sa vama je Petar Protić.

Визија Визија

Autor:
Београд 202

Социо-културолошки магазин, који прати савремене друштвене феномене. Емисију уређују мр Љубица Крминац (култура) и Александра Гловацки (уметност). [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво