Svaštara

Sigurnost dece na internetu u 202 povoda

„Deca i internet - pametno od početka" naziv je panel diskusije na kojoj su predstavljeni rezultati istraživanja Instituta za psihologiju Filozofskog fakulteta u Beogradu. Ono je pokazalo da deca u sve ranijem uzrastu koriste digitalne uređaje i internet. Istovremeno, roditelji nemaju dovoljno znanja i načina da ih zaštite od opasnosti koje ih vrebaju. O tome od podneva govore učesnici istraživanja.

Čućete kako da se prijavite za kreativne radionice koje je za srednjoškolce organizovao Muzej afričke umetnosti. Polaznici će moći da se bave grafikom, izradom nakita, šivenjem i ukrašavanjem tekstila, a biće u prilici i da izlože svoje radove.

Najavićemo i pokloniti vam karte za koncert grupe Hollywood Undead. Petorka iz Los Anđelesa nastupiće 25. juna na bazenima novobeogradskog SC „11. april”, što će biti njihov prvi koncert u Srbiji. Pored pesama sa novog albuma, izvešće i svoje starije hitove.

U rubrici „Mnogo smo najjači" ugostićemo reprezentativku Srbije u košarci Aleksandru Crvendakić koju su navijači proglasili najboljom krilnom igračicom Evrope. Sa našim nacionalnim timom je osvojila medalju na Olimpijskim igrama u Riju, a sa svojom sadašnjom ekipom, mađarskim Šopronom, igrala je finale Evrolige. Zabeležila Vanja Savić.

Miodrag Stošić u svojoj autorskoj radio kolumni „Veliki bljak" na duhovit i zanimljiv način komentariše pojave i događaje oko nas.

Koliko nam dodir i nežnost drage osobe znači u teškim, ali i srećnim trenucima, iskusili smo mnogo puta. Zagrljaj, stisak ruke, pa i najmanji dodir uvek deluju opuštajuće. Zašto je još dobro i zdravo razmenjivati nežnosti, čućete u rubrici „Da si živ i zdrav" koju priprema Milena Milićević.

Voditelj: Vesna Parezanović Aleksić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво