Ustanak

Buđenje uz korisne informacije i vedru muziku za početak dana.

Crtica 202 ovog jutra biće posvećena aktuelnostima u Srbiji, a razgovor ćemo proširiti i kroz vaše komentare.

Svetsko prvenstvo je počelo, a mundijalska „groznica" zahvatila je i Srbiju. Posvetićemo se informacijama i zanimljivostima iz Rusije, a ne propuštamo ni druge sportske vesti uz rezultate domaćih i inostranih klubova i sportista. Saznaćemo ih od mr Biljane Šujdović.

Minival ili - grafiti donose duhovite misli slušalaca „Oblaka u bermudama", a bira ih Darko Kocjan, za vaš osmeh i lepše jutro.

Tu su i aktuelne vesti, servisne informacije, kao i domaća štampa iz koje ćemo izdvojiti naslove vredne pažnje. Kakvo je vreme, a kako na putevima, kursna lista, bioprognoza i aktuelnosti iz Srbije takođe su sastavni deo buđenja uz vedru ekipu Dvestadvojke.

U rubrici „Slušaoci reporteri" odgovaramo zabrinutim građanima koji nam javljaju da se plaše sivih vrana sa jakim roditeljskim instinktom, koje napadaju prolaznike. O tome kako se zaštititi i ne paničiti, već razumeti situaciju, naša Jasmina Đekić razgovarala je sa predsednikom Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, Milanom Ružićem.

Do srede mali maturanti polažu završne ispite iz srpskog odnosno maternjeg jezika, matematike i kombinovani test. Naša reporterka Vanja Savić razgovaraće sa svršenim osmacima i javiti nam imaju li tremu, šta im je bilo najteže a šta najlakše da spreme, kao i ostale važne detalje u vezi sa upisom u srednje škole.

Ako želite nešto važno da nam saopštite, tu je telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Naša mejl adresa je program202@gmail.com.

Možete da nas pronađete i na Tviteru (@beograd202, ili @ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd202). Javite nam ako primetite bilo šta zanimljivo ili važno!

Voditelj: Kruna Pintarić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво