Ustanak

Raspoložena ekipa jutra potrudiće se da započnete dan uz važne vesti, ali i osmeh!

Crtica 202 ovog jutra govori o aktuelnim događajima u Srbiji, a nakon što je poslušate ili pročitate u fejsbuk grupi (Crtica u Ustanku 202-jke), pozivamo vas i da ponudite svoj komentar.

Minival ili - grafiti donose duhovite misli slušalaca „Oblaka u bermudama", a bira ih Darko Kocjan, za vaš osmeh i lepše jutro.

Ne propuštamo ni najvažnije sportske vesti uz rezultate domaćih i inostranih klubova i sportista. Saznaćemo ih od mr Biljane Šujdović.

Tu su i aktuelne vesti ili STOP TELEKS 202, zatim Servis 202, kao i domaća štampa iz koje ćemo izdvojiti naslove vredne pažnje. Kakvo je vreme, a kako na putevima, kursna lista, bioprognoza i aktuelnosti iz Srbije takođe su sastavni deo buđenja uz Dvestadvojku.

Danas i sutra u Mionici se održava „Miona fest" gde će u konkurenciji 8 dokumentarnih filmova domaćih autora biti izabran samo jedan - najbolji. Neće biti drugog i trećeg mesta, što do sada nije bila praksa na ostalim filmskim festivalima. Detalje saznajemo od Karla Astrahana, jednog od organizatora prvog festivala dokumentarnog filma koji se ne održava u Beogradu.

Glasnik Vanja Savić govoriće o postavljanju stubića oko Trga Nikole Pašića kojima se onemogućava dosadašnji neovlašćen ulaz automobilima. Na istom mestu će tako biti lepše i bezbednije pratiti Mundijal sa velikog video-bima.

Ako želite nešto važno da nam saopštite za vas je rezervisan telefon u studiju 011-3249-202, ili SMS broj 064-0202-200 na koji možete poslati neku važnu informaciju po ceni obične poruke. Naša mejl adresa je program202@gmail.com.

Očekujemo da nas pronađete na Tviteru (@beograd202, ili @ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202). Javite nam ako primetite bilo šta zanimljivo. Objavićemo.

Voditelj: Dejan Grujić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво